Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovdje možete da promjenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Prijava

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste Vašu lozinku?

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na registraciju.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

Stručnjaci za instalaciju odvoda dima i topline kao i elektro-uređaja

​​​​​Gebäudeautomation300x300.JPG Kontakt za automatizaciju u zgradama, električne i elektronične proizvode

Bio to priključak jednostavnog otvarača vrata, višestruka mašinska brava, ugradnja uređaja za noćno hlađenje u kombinaciji s Schüco TipTronic prozorima ili automatsko zračenje školskih prostorija, kada Co2 sadržaj postaje previsok u prostorijama – sve su to područja u kojima se primjenjuje automatizacija u zgradama.

 

Preduzeća koja se bave metalo-gradnjom, proizvođači pvc prozora i čelika navedene radove povjeravaju obučenim stručnjacima za elektro instalacije. Mi smo u kooperaciji s više takvih elektro stručnjaka. Navedena preduzeća obučena su za naše proizvode, te su u stanju stručno projektovati , montirati i održavati elektro komponente iz Schüco i Jansen sortimenta.

 

Održavanje i popravke

Pored kompetencije za projektovanje navedene kompanije su istinski partneri i pružaju prvu pomoć kod traženja greški i održavanja.

 

​​