Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovdje možete da promjenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Prijava

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste Vašu lozinku?

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na registraciju.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

Baudatenbank

​​​​BDBLogo_v2.gif​Austrijska građevinska baza podataka je vodeća platforma za građevinarstvo od 1992. godine. Ona je partner donosioca odluka u građevini i građevinske struke u Austriji sa velikom kompetencijom i konstantno rastućim  brojem zadovoljnih korisnika – od 1992. godine. Građevinarstvo i njegovi partneri dobivaju ciljane informacije na temu gradnja. Pri tome težište čine informacije o građevinskim proizvodima za planiranje i konkursi.

Proizvođači proizvoda ili obrtnici profitiraju od visokog broja posjetilaca. Integracijom u bazu podataka kompanija i proizvoda zagarantovana je zastupljenost u pravom trenutku kada se donose odluke o gradnji.

Neovisno o tome radi li se o obrtnicima, arhitektima, građevinskim preduzećima, naručiteljima, ponuđačima, javnim i privatnim investitorima: vodeći austrijski portal za graditeljstvo centralno je mjesto cijele građevinske struke. Ovdje se mogu pronaći podaci o kompanijama, katalozi proizvoda, novi proizvodi na tržištu, konkursni tekstovi, CAD-detalji, popisi artikala sa informacijama o cijeni te informacije o izvođačima.

 

Više informacija pronaći ćete na:

www.baudatenbank.at (www.bdb.at)

 

www.ausschreibung.at (www.adb.at)