Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovdje možete da promjenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Prijava

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste Vašu lozinku?

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na registraciju.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

AFI – austrijski institut za aluminijske prozore

​​AFI Logo.jpgInstitut za aluminijske prozore (AFI) osnovan je 1987. sa zadaćom da poboljša informacije o visoko kvalitetnim aluminijskim konstrukcijama – od prozora, preko zimskih vrtova pa sve do fasada za zgrade.

Znak ALU-FENSTER (na hrv. "aluminijski prozor"), koja garantuje ispitani kvalitet i garanciju sistema, registrovan je pri austrijskom Zavodu za patente. Upotreba znaka u svrhu označavanja kvaliteta regulisana je licencnim ugovorom.

Institutu pripadaju stručna preduzeća za aluminijske prozore (obrađivači metala), vodeći ponuđači aluminijskih profilnih sistema te preduzeća za oplemenjivanje površine. Riječ je tako o nadstrukovnoj saradnji sa austrijskim obrtnicima te preduzećima iz industrije i trgovine. Predsjednik Instituta za aluminijske prozore je inž. Andreas Renner. Direktor je mag. Harald Greger. Središnja zadaće instituta su zajednička reklama i odnosi sa javnošću.

 

Više informacija pronaći ćete pod www.alufenster.at