Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovdje možete da promjenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Prijava

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste Vašu lozinku?

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na registraciju.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

ISO 9001:2008

​​ISO.jpgUspješna preduzeća odlikuju se visokim standardima kvalitete. Mjerodavno se kvaliteta odnosi kako na način rada tako i na etablirane standarde u službi za kupce te proizvode, čiji dobavljači nude vrhunsku kvalitetu. Kako bi se na najbolji način moglo odgovoriti na zahtjeve kupaca, ISO 9001 nam pruža smjernice za sistemsko postupanje kako bismo ispunili njihove potrebe. ALUKÖNIGSTAHL od 1995. posjeduje certifikat ISO 9001, kako bi održivo garantovao vrhunski kvalitet. Vanjska ispitivanja prema ISO 9001:2008 koja se provode na godišnjem nivou potvrđuju, da ALUKÖNIGSTAHL u svim područjima ispunjava stroge kriterije ispitivanja.

Dosadašnjim i budućim mjerama za usavršavanje ALUKÖNIGSTAHL će i ubuduće biti podrška svojim partnerima sa najvišim standardima kvaliteta.