Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovdje možete da promjenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Prijava

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste Vašu lozinku?

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na registraciju.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

Površinska dorada

​​​​​​Farbreihe SchücoPowClean.jpgPovršina – ALUKÖNIGSTAHL servis oplemenjivanja

 

Dizajn i boje određuju u najvećoj mjeri ukupni dojam zgrade.

Izbor tipa boje, same boje, njene kvalitete i postojanost za određeni vremenski period treba dobro pripremiti.

 

Kako bismo Vam olakšali izbor i odluku, te i u tom segmentu mogli pružiti dobru uslugu, sklopili smo saradnju – bazirajući na pripremnim radovima i Schüco iskustvu – također i u Austriji s kooperacijskim partnerima koji obavljaju poslove oplemenjivanja.

 

Provjereni i pouzdani sistemi oplemenjivanja

 

Za oplemenjivanje Schüco profilnih sistema od aluminija kao i pribor kao što su limovi, dodatni profili te - prema potražnji - i dijelovi za okivanje ALUÖNIGSTAHL nudi uslugu  „oplemenjivanje".

 

Lepeza boja

Zbog jednostavnog pregleda mogućnosti izbora boja našim savjetnicima stoje dvije lepeze boja na raspolaganju.

  • Schüco lepeza boja Basic (sa uobičajenim programima boja RAL, DB, ..)

Navedena lepeza boja kreirana je za svakodnevni posao, tj. za standardni prah bez obvezujuće minimalne količine koja se mora preuzeti i standardnog postupka.

  • Schüco lepeza boja Advanced (sa Schüco specijalnim bojama i specijalnim postupcima)

Navedena lepeza boja sadrži specijalne prahove/postupke sa obavezujućim minimalnim količinama koje se moraju preuzeti za objekte i sve Basic-proizvode.

Obje lepeze boja pružaju optički dojam, tekstualne informacije kao u daljnjem tekstu opisane postupke obrađivanja površine.

​​​Oplemenjivanje površina jeste zanimljiva tema jer pravi izbor i tip boje u velikoj mjeri određuje izgled gotovog projekta tokom njegovog cijelog životnog vijeka. Za sva daljnja pitanja u vezi  obrade površina rado Vam stojimo na raspolaganju.