Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovdje možete da promjenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Prijava

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste Vašu lozinku?

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na registraciju.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

ÖGNI - Motor održive gradnje i privređivanja nekretninama

ÖGNI.jpg​Kao jednom od članova osnivača društva ÖGNI, naš je cilj sa po mogućnosti širokim temeljom u građevinskoj struci i privređivanju nekretninama razviti i promovisati temu „održiva gradnja i privređivanje" u Austriji. Cilj održivih nekretnina je stvoriti privredni i socijalni prostor za život koji je ekološki i štedi resurse, te koji će imati pozitivan efekat na udobnost i efikasnost korisnika. Društvo ÖGNI zaslužno je u Austriji za promjenu paradigmi prema efikasnosti i stvara okvirne uslove za sadržajno etabliranje ideje kod svih učesnika na području građevine i nekretnina u Austriji.

Članovi društva snažno potiču održivu gradnju, upotrebu životnog prostora i pobornici su održivosti odnosno održivog djelovanja. Održivost dolazi do izražaja kod osoblja, procesa i proizvoda (nekretnina).

 

Više informacija pronađite pod www.Ogni.at